logo-sav1-1

specialoffes-1

PRIX redőnyszekrény – hőszigetelt beépíthető redőnyszekrény

prixA Prix redőnyszekrények mind új, mind régi épületekbe egyaránt beépíthetők, és bármilyen építészeti stílushoz gond nélkül hozzáilleszthetők.

A régi redőnyök azért nem védtek kellően a hideg ellen, mert a redőnyszekrények belső, helyiség felőli oldalán lévő vékony deszkából készült redőnyszekrény ajtaja nem volt hőszigetelve.

A Prix redőnyszekrényeket ennek a kiküszöbölésére fejlesztették ki.

Új épületeknél az ablak feletti szemöldök részbe illetve régi házaknál a meglévő redőnyszekrények helyére lehet beépíteni. A körben hőszigetelt szerkezetben lévő boltíves térbe tekeredik fel a redőny, amihez a későbbiekben alulról, a szobából lehet hozzáférni. Az alsó síkban lévő előre felületkezelt vagy tapétázható takaróelem egyszerűen kinyitható, és mivel hőszigetelt, elmarad a kedvezőtlen hőhídhatás.

A redőnyszekrény kettősfalú, merev szerkezetből készül. A külső, vakolható burkolóanyag mögött keményhablemez garantálja a hatékony hőszigetelést, melyet a PRIX 0,6 W/m2K-s „U”-értékével eredményez. A redőnyök kényes pontja a heveder bevezetőnyílása, de itt az is megfelelően kialakított: cserélhető tömítő szőrkefe akadályozza meg a meleg levegő eltávozását. A redőnytér és a fűtött belsőtér hőkiegyenlítése által okozott páralecsapódás miatt fontos az alsó zárófedél kétoldalú vízzáró felületkezelése. Említésre méltó a könnyen nyitható, ill. visszapattintható T-profil, mely a belső vakolósínbe zárul, és különlegesség a hőék, ami az elhagyhatatlan nyitási rést is tökéletesen szigeteli. A két alsó zárósínelem merev alumíniumprofilból készül, amelyek a külső és belső vakolásnak szolgálnak lezárásként és vezetőélként.

 

specialoffes-1

REDŐNY AKCIÓ

Részletek >>

NAPELLENZŐ AKCIÓ

Részletek >>

TÉLIKERT AKCIÓ

Részletek >>

TERASZ ÁRNYÉKOLÓ AKCIÓ

Részletek >>

SZÚNYOGHÁLÓ AKCIÓ

Részletek >>

Különleges Termékeink

kt

Hasznos tippek