logo-sav1-1

specialoffes-1

 

somfy-logo1-160

 

Az intelligens otthon már elérhető!

A SOMFY nemzetközi piacvezető multinacionális cég, amely napellenzőkhöz, redőnyökhöz, belső árnyékolókhoz és kapukhoz tervez, fejleszt és gyárt elektromotorokat, vezérléseket és kapcsolókat. A vállalatot Franciaországban a Mont Blanc lábánál fekvő Cluses-ben alapították 1960-ban.

Az árnyékolók ilyetén automatizálásával nemcsak kényelmet, hanem biztonságot is nyújthatunk, valamint jelentős energiát és időt is megtakaríthatunk.

A redőnyök egyenként és csoportosan, valamint előre beprogramozott idő szerint automatikusan mozgatja. Ha szeretné természetes fénnyel elárasztani otthonát, beprogramozhatja kedvenc redőnyállását.

Biztonság, hiszen nem kell azon gondolkoznia, hogy leengedte-e a redőnyeit vagy nem. A motoros redőnyöket, akár egy gombnyomásra leengedheti, így nem kell attól tartania, hogy behatoltak-e az otthonába, amíg Ön távol van. A motoros redőnyöket feltolásgátlóval látja el, megvédi otthonát az illetéktelen betolakodókkal szemben.

Energiatakarékosság, hiszen a motoros redőnyök télen 15-20%-al csökkentik a hőveszteséget, nyáron pedig megvédik lakása bútorait és virágait a káros napsugaraktól.

specialoffes-1

REDŐNY AKCIÓ

Részletek >>

NAPELLENZŐ AKCIÓ

Részletek >>

TÉLIKERT AKCIÓ

Részletek >>

TERASZ ÁRNYÉKOLÓ AKCIÓ

Részletek >>

SZÚNYOGHÁLÓ AKCIÓ

Részletek >>

Különleges Termékeink

kt

Hasznos tippek