logo-sav1-1

specialoffes-1

Navigáció:

RAL-os nyílászáró beépítés

A RAL-os beépítés jelenleg a legkorszerűbb nyílászáró körüli szerelési hézag hő-hang- és vízszigetelésére nyújt megoldást. A nyílászáró körüli hézag szigetelési minőségeugyanannyira fontos (kellene legyen), mint amennyire a nyílászáró hőátbocsátási(Uw) értéke. A RAL-os beépítés lényege a hőszigetelésen túl a vízhatlanság,azaz a rést kitöltő anyag szárazon tartása. Ehhezugyanúgy nélkülözhetetlen a dagadó hőszigetelő csík vagy avízzáró purhab, mintapáraáteresztő- és záró fólia.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Milyen hővédelmet tudnak a legjobb ablakok

milyen-hovedelmet-tudnak-a-legjobb-ablakok1Vannak olyan kétrétegű üvegek, amelyek speciális fóliákkal (ClimaGuard Solar), és Argon gázas feltöltéssel illetve un. meleg peremes távtartóval a hagyományosnál jobb hőszigetelő tulajdonsággal bírnak (Ug=0,9 W/m2K), de természetesen a háromrétegű üvegek már ennél is jobb szigetelést tudnak (Ug=0,6 W/m2K)

Külső tokos vagy ráépíthető tokos redőnyt válasszak?

  • Ha meglévő ablakra szeretnék redőnyt, akkor csak külső tokosat tudok választani, de cserénél és új építésnél lehet beépített tokosat!
  • Ha beépíthető tokos redőnyt választok arra is van lehetőség, hogy a homlokzattal azonos felülettel és színnel be legyen vakolva a redőnytok

Hogyan tud rezsit csökkenteni egy redőny?

Az ALULUX hőszigetelő alumínium redőnyrendszerével nemcsak tartós élettartamú, professzionális árnyékolástechnikai megoldáshoz jutok, de saját magam gondoskodom a mindenkori rezsicsökkentésemről. Nyáron nem engedem be a meleget, télen nem engedem ki.

Az EXTRUDÁLÁSRÓL

image002A hőre lágyuló műanyagok egyik gyakori feldolgozási eljárása. Extrudáláskor vég nélküli folyamatos terméket állítanak elő, mint pl. a csövek, rudak, különböző idomok, lemezek stb. bevonatolása. Az extrudálás művelete során a műanyagot a gép villamos fűtése az ömlesztő hengerben megolvasztja és… Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Mitől biztonsági egy redőny?

mitol-biztonsagi1Az ALULUX „GARANT” terméke egy teljes körű mechanikai védelemmel ellátott biztonsági alumínium redőny, számos különleges megoldás és szabadalom szolgálja a biztonságot.

  • A redőny lamellái kettősfalú, extrudált alumíniumból készülnek
  • A tok és sín falvastagsága duplája a hagyományos alumínium redőnyökének
  • A vezetősín… Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Helyes redőnyválasztás

Meglévő ablakra szeretném a redőnyt vagy az egész nyílászárót ki fogom cserélni? Meglévőnél csak külső tokosat tudok választani, de cserénél és új építésnél lehet beépített tokosat!

Ha beépíthető tokos redőnyt választok arra is van lehetőség, hogy a homlokzattal azonos felülettel… Egy kattintás ide a folytatáshoz....

specialoffes-1

REDŐNY AKCIÓ

Részletek >>

NAPELLENZŐ AKCIÓ

Részletek >>

TÉLIKERT AKCIÓ

Részletek >>

TERASZ ÁRNYÉKOLÓ AKCIÓ

Részletek >>

SZÚNYOGHÁLÓ AKCIÓ

Részletek >>

Különleges Termékeink

kt

Hasznos tippek